EETHUIS SLOTJES

EETHUIS SLOTJES pizza's - grill - doner - snacks

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1076 beoordelingen
28 feb 2020 om 0:15 De kapsalon zag ik er goed uit, Maar doordat er teveel sambal opzat,heb ik het niet kunnen eten, Het branden op mijn maag,jammer volgende keer zonder sambal proberen,en dan kan ik hopelijk meer sterren geven,
24 feb 2020 om 21:44 Veel sneller bezorgd dan voorspeld en dat tijdens carnaval, top!
24 feb 2020 om 12:56 Alles was nog warm en t smaakte goed, er droop alleen een liter olie en vet uit de durum special
24 feb 2020 om 6:22 Het was snel en heel lekker
23 feb 2020 om 22:06 Friet was lauw en zoutloos. Saus was ver te zoeken. De snacks hadden iets minder lang gefrituurd mogen worden. Broodje kipburger was stokbrood kipburger. Voor nu de laatste keer dat we hier bestelde.
16 feb 2020 om 19:09 Kapsalon Shoarma is niet alleen shoarma met knoflook saus toch??!!!! Bestel nooit meer daar!
16 feb 2020 om 1:50 Bezorging was erg laat
15 feb 2020 om 23:32 Perfekt heerlijk warm
13 feb 2020 om 22:55 De halve haan was goed bereid en prima van smaak. Patat was ook lekker. Helaas was de pizza wat minder, naar mijn idee kwam dit vooral door de bodem.
10 feb 2020 om 11:22 Bezorgen na 2 uur echt belachelijk!
7 feb 2020 om 23:07 Eten prima maar erg laat. Zou 1835 komen maar kwam pas 1915
6 feb 2020 om 20:50 Heerlijk gegeten, zoals we gewend zijn! Geen klachten of opmerkingen. Het eten was mooi optijd. Vriendelijke bezorger, die ik graag een fooi had gegeven, maar aangezien de bezorgkosten al veel zijn, heeft de bezorger helaas pech!!